Antwerp Student

Op kot in Antwerpen: de coolste stek vind je bij Original Immo

Op kot in Antwerpen: de coolste stek vind je bij Antwerp Student

Trek jij onder moeders vleugels uit? Of ruikt het in je huidige kot in Antwerpen alsof er een school palingen is gestrand? Wanhoop niet: studentenkamerantwerpen helpt je aan het knapste kot in Antwerpen. Een plek waar je gezellig rondhangt met je maten, maar waar je je evengoed perfect focust tijdens de blok. Centraal gelegen, geriefelijk en schoon: zo slapen zowel jij als je ouders op beide oren.

Op kot in Antwerpen? Vind je droomnest

 

StudentenkamerAntwerpen maakt het je gemakkelijk. Schrap die urenlange scrollsessies en verken nu ons Kot in Antwerpen-aanbod:

Stuk voor stuk ruime, moderne en comfortabele koten in Antwerpen. Vaak in nieuwbouwappartementen. En tegen democratische prijzen.

Zorgeloos op kot in Antwerpen: waar voor je geld bij Antwerp Student

Op kot in Antwerpen? Dan is administratie en onderhoud er net te veel aan. Ook als ouder breng je het weekend liever samen met je student door dan tussen papieren of op je knieën, omringd door gereedschap.

Geen zorgen: Original Immo neemt die rompslomp van je over. Wij organiseren toonmomenten, regelen alle administratieve follow-up en zorgen ervoor dat de studentenkamers piekfijn in orde zijn. Van een fout in een contract tot een lekkende kraan: Antwerp Student ruimt het probleem van de baan. Zo vertrek jij op zondag vrolijk naar je kot. En wuiven je ouders je met een gerust hart uit.

Op zoek naar jouw droomkot in Antwerpen? Reserveer nu je afspraak.

 

 

Contact: student@oi.be

Telefoon: 03 302 48 82

Original Immo BV – BE0 654 764 549

BIV-erkend vastgoedmakelaar-syndicus voor België.

BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr. 730.390.160)

KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV.

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16 B te 1000 Brussel.